Gisteren gezien in Nieuwsuur? Hackers vormen een steeds grotere bedreiging voor particulieren en bedrijven. Een van de trends is dat de belangrijkste bestanden door criminelen worden geïnfecteerd waardoor ze niet meer geopend kunnen worden. Tegen betaling van grote bedragen (€ 1000,00 is geen uitzondering) worden uw bestanden weer hersteld door diezelfde criminelen. Als IT professional signaleer ik dagelijks dat computers niet of nauwelijks beveiligd zijn en, wellicht nog erger, dat er geen backups worden gemaakt.

Beveilig uw bestanden voor het te laat is!

Bigbear Consultancy heeft een procedure ontwikkeld om uw computer(s) en data te controleren op veiligheid. We controleren of uw anti-virus software up-to-date is en voldoende bescherming biedt. Echter, ook een goede bescherming is nooit een garantie dat uw computer niet gehackt wordt! Om er zeker van te zijn dat u geen waardevolle bestanden en (familie) foto’s kwijt raakt is het dus van groot belang om deze met regelmaat veilig te stellen. Vaak gebeurt dit niet omdat het als “lastig” wordt ervaren. Wij leveren hiervoor software die na installatie op zeer eenvoudige wijze uw bestanden veilig stelt. Als u uw computer door ons laat beveiligen is deze software geheel GRATIS!.

Volledige analyse met uitgebreid rapport met adviezen kost € 45,00 excl. btw. voor de eerste computer. Iedere extra computer op dezelfde locatie kost € 35,00 excl. btw. Geen reiskosten binnen een straat van 20km van Westervoort (Gld). Indien u ervoor kiest om uw computer door ons te laten beveiligen dan zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.

Meer informatie? Bel 06-57936041 of mail naar info@bigbear-consultancy.nl

Deze aanbieding geldt voor bedrijven én particulieren

Indien gewenst kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Voor € 10,00 per maand schonen wij uw computer 3 keer per jaar op. Voor telefonische service / helpdesk betaalt u € 5,00 pr maand extra.