Webdesign

Wij zijn een full service ICT bedrijf maar het accent ligt op het ontwikkelen van websites. Voor ieder budget is er wel een oplossing. Sommige bedrijven willen graag simpelweg een visitekaartje op internet. Samen met u bedenken we dan de presentatie en inhoud. We gebruiken uw huisstijl zoals logo en kleurstelling. Natuurlijk kunnen we ook een ontwerp laten maken door een van onze creatieve partners. Zeker bij een complexe website is het aan te bevelen om vooraf een goed doordacht ontwerp te laten ontwikkelen. Uiteraard kunt u zelf ook een ontwerp aanleveren. Vraag dan wel even naar de specificaties waaraan het ontwerp moet voldoen. Dit is vooral belangrijk voor de responsive*) techniek. Alle websites worden zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Een volledige optimalisatie tegen meerprijs. Lees hier meer over website optimalisatie.

Kortom, eenvoudig of complex, wij bieden de oplossing die bij u past!

Hosting & Domein registratie

Wij verzorgen ook hosting en domeinregistratie van uw nieuwe website. Indien nodig verhuizen we uw bestaande website naar onze server. Lees meer…

*) Responsive: techniek waardoor uw website ook goed leesbaar is op smartphone en tablets. Tegenwoordig een belangrijke factor voor Google om de positie van een website in de zoekresultaten te bepalen.

Hoeveel bezoekers van uw website gebruiken hiervoor een smartphone? Vaak meer dan u denkt! Google beloont een goede “responsive” website met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Hieronder een overzicht van een willekeurige website. U ziet dat veel bezoekers van deze website gebruik maken van een smartphone. Laat ook uw bezoekers analyseren.

Smartphone 43%
Tablet 27%
Computer en overige 30%