Website optimalisatie

Waarom optimalisatie?

Ieder bedrijf wil graag hoog scoren in de zoekresultaten van Google. Gevolg is een enorm gevecht om de hoge plaatsen. Google is daarbij heel erg duidelijk. Een website is er voor de klant. Factoren als goede content en goede leesbaarheid op een smartphone (responsive) wordt gewaardeerd door een klant en daardoor ook door Google. Maar er zijn veel meer factoren die uw ranking in de zoekresultaten bepalen. De belangrijkste zijn techniek, snelheid, gebruik van de juiste zoekwoorden en populariteit. 

Analyse & Advies

Wij beschikken over de kennis en middelen om uw website te analyseren. Alle bepalende factoren worden door ons geanalyseerd. U ontvangt een uitgebreid rapport met resultaten en aanbevelingen. U krijgt hierdoor inzicht wat de sterke en zwakke onderdelen van uw website zijn. Met wat technische kennis kunt u op basis van het rapport verbeteringen aanbrengen. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen. Kosten voor een uitgebreide analyse inclusief een rapport bedragen € 95,00.

Workshops

Wij hebben een presentatie ontwikkeld waarin alle aspecten voor website optimalisatie worden toegelicht. De belangrijkste factoren worden uitgebreid besproken. Na het volgen van deze workshop kunt u beter beoordelen op welke punten uw website verbeterd kan worden. Ook wordt aandacht besteed aan analyse tools zoals Google Analytics en Google Webmaster Tools. De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is. Specifieke technische kennis is niet nodig. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Locatie omgeving Arnhem. De workshop is in het bijzonder geschikt vvor ZP’ers, MKB’ers. Kosten bedragen € 60,00 p.p. excl. btw.

Actie: bezoekende bedrijven kunnen een uitgebreide analyse van hun website laten maken voor slechts € 40,00 (normaal € 95,00)